Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
1000 ml: 88,00 hos MIVine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Frisk og god Riesling uden de store dikkedarer.

Smagen er enkel og frisk med et svagt blomsterparfumeret element. Men det er der nu ikke den store grund til at tænke over, for vinen er ikke af en type, som lægger op til at man skal lede efter nuancer, hvilket signaleres af hellitersflasken og bekræftes i munden.

Vinen vil være velegnet til uhøjtidelig brug, f.eks. til ledsagelse af en udendørs frokostbuffet, hvor man er mere optaget af selskabet end af vinen.

Personligt vil jeg (Preben der anmelder vinen alene) hellere hale de samme penge eller lidt mere op af tegnebogen (i forhold til 3/4 liter-prisen på 66 kr.) og så få en vin, der er uden besvær bliver mindst dobbelt så interessant.

Juni 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.