Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
79,00 hos Domaine Brandis

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fantastisk flot og superintens Riesling duft også med et tydeligt strejf petroleum. Jeg (Preben der anmelder vinen alene) plejer ikke at bryde mig om petroleum i Riesling vin, men her er det faktisk ganske pikant og passer fint i helheden.

I munden er vinen meget tør, nærmest knastør, og meget mineralsk: Der er masser af flint. Syren er ganske fremtrædende. Alt i alt fremstår vinen således overordentlig skarptslebet, nærmest lidt streng.

De fire stjerner skyldes, at det ikke er til at komme udenom vinens objektive kvaliteter. Personligt finder jeg vinen for tør og skarp.

December 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.