Kvalitet-pris: OK
119,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Den første dag har vinen en ungdommelig, frisk og let blomstrende aromatisk duft. Ganske intens i munden, let krydret med god syre og en lille sødlig tone samt mineralsk hale.

Det aromatiske piftede noget af de følgende dage, hvilket passede mig (Preben der anmelder tysk Riesling alene) fint, og vinen fremstod fyldig og relativt blid.

Der kan ikke udsættes noget på vinens objektive kvaliteter - derfor fire stjerner - men jeg kender Riesling, der rammer min smag bedre.

Glas: Zalto universal.

Februar 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.