Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
225,00 hos Vinpusheren

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Smuk og meget Rieslingsk duft, moden frugt med let tropepræg. Smag i samme stil, hvor en stenet mineralitet er fremtrædende især første dag. En smule restsødme og et for Riesling lidt svagt syreniveau. Sødmeniveauet opleves som værende tæt på feinherb.

Vinen smager rigtig godt. Men der mangler et eller andet i mundfornemmelsen, hvor vinen fremstår på samme tid slank og lidt glat. Som om der er et udefinerbart hul, hvor der skulle være noget, eller som en manglende spændstighed.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto universal.

August 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.