Kvalitet-pris: OK
86,00 hos MIVine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende vin, der dog hælder en anelse til den søde og ufriske side.

Dejlig frugtig duft. Umiddelbart sprød og velsmagende med let antydning af sødme. Lidt bolsjepræg. Mundfornemmelsen glider over i det ret bløde og let cremede.

I betragtning af at årgang 2010 kan give høj syre., var det overraskende, at vinen oplevedes blødere og mindre spændstig end samme vin i årgang 2009, som jeg (Preben der anmelder vinen alene) klart foretrak. Forhandleren oplyser i den forbindelse, at det skyldes, at producenten netop for at mildne syren har ladet vinen gennemgå malolaktisk gæring.

August 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.