Kvalitet-pris: OK
99,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske eksotisk Riesling, der samler sig og finder sig selv efter nogle dages luftning.

Dag 1 fremstår vinen udpræget eksotisk med moden, sød melon, mango og stødt koriander. Smagen er tørrere end duften antyder men stadig i den eksotiske genre. God mineralitet og blid syre.

De første to dage er det som om der er "hul" i smagen, parallelt til et manglende frekvensområde i et lydspektrum. Men vinen samler sig herefter og fremstår helstøbt og ovenikøbet med en vis klasse.

Jeg (Preben der anmelder vinen alene) var længe i tvivl om, der var til mere end tre stjerner, idet jeg fandt det "tropiske" aspekt vel overvældende, men dag 4 fandt jeg at vinen fremstod mere klassisk, helstøbt, og den mere fremtrædende mineralitet og syre gjorde også sit til at yde modspil til det eksotiske. Så jeg ender på fire stjerner på baggrund af vinens formodede udviklingsretning.

Glas: Zalto universal.

August 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.