Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
139,95 (119,95 v. 6 fl.) hos Brdr. D's Vinhandel
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Wagner Stempel har år efter år leveret basis-Riseling, der rammer plet i forhold til min (Preben der anmelder tysk Riesling alene) smag, så jeg er efterhånden tilbøjelig til at udnævne den til min favorit i genren. Og så er den økologisk.

Den første dag er vinen mineralsk, nærmest krystalinsk og livfuld i munden. Smag især med (ikke sure) stikkelsbær. Læskende, god syre, tilpas fylde, god balance.

Dag 2 kombineres den dejlige og tørre Riesling-frugt med en fin minisødme; lidt mineralitet i finalen.

Dag 4 sidder den lige i skabet med tør, vinøs og liflig velsmag samt livfuld mundfornemmelse.

Vinen er den første (og eneste?) i 2015 som der vil blive købt 12 flasker af.

Glas: Zalto universal.

Se billede fra Wagner Stempels Höllberg mark og byen Siefersheim

Se billede fra Wagner Stempels Heerkretz mark

Juni 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.