3 stjernerHvidvin

Riesling Ölberg, Qualitätswein, Becker Landgraf, 2009, 13% (Rheinhessen, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
159,00 hos MIVine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Det er sket før, at jeg (Preben der anmelder vinen alene) keder mig lidt i selskab med en vin, der niveaumæssigt befinder sig i mellemlejet. Ikke sjældent foretrækker jeg de basis-kvaliteterne med deres umiddelbare charme og store drikbarhed. Sådan har jeg det også med denne Ölberg.
Duften lover ellers godt, er flot med ædle træk og lidt tropefrugt. På den baggrund oplever jeg vinen som noget skuffende i munden. Der er gule frugter, sten og et lidt bittert touch.

Den bliver bedre efter en del timers luft, men jeg når aldrig at blive rigtig glad for den. Vinens objektive kvalitet kan der ikke sættes fingre på.

Grundet udviklingen med luft er det tænkeligt, at jeg ville haft mere udbytte af vinen, hvis den var blevet drukket på et senere tidspunkt.

November 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.