3 stjernerHvidvin

Riesling, Leiwen Laurentiuslay, Alte Reben trocken, Qualitätswein, Carl Loewen, 2018, 12,5% (Mosel, Tyskland)

Frisk, lækker og indbydende duft med grønne æbler, havvand og akaciehonning uden sukker (hvis man kan forestille sig det). I munden er vinen tør, mineralsk, og igen er der tør akaciehonning og grønne æbler.

Jeg (Preben der anmelder tyske Riesling-vine alene) har syntes bedre om både årgang 2017 og især 2015, som første gang blev smagt i et lidt ældre stadium. Mon tid vil hjælpe?

Glas: Zalto universal.

August 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.