3 stjernerHvidvin

Riesling, Kiedricher trocken, Qualitätswein, Robert Weil, 2011, 12,5% (Rheingau, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
182,00 hos Jysk Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Bemærk: Vinen vil blive genanmeldt på et tidspunkt, idet forhandleren vil levere en erstatningsflaske grundet nedenstående.

Jeg var i tvivl, om vinen var som den skulle være, idet den ikke gav så meget fra sig og forekom lidt ude af balance. Proppens lugt gav ikke mistanke om fejl, men den del af proppen, der havde været i kontakt med vinen så meget mærkværdig ud, så det er ikke utænkeligt, at proppen har lavet lidt ravage.

Duften er klassisk Riesling med en antydning petroleum første dag. Smagen er lidt neutral og flad i det, og vinen performer kun rimeligt.

Dag 2 tilføjer ingen yderligere opmuntring. Der er ingen momenter i oplevelsen, der gør prisen forståelig.

Tre ikke overdimensionerede stjerner. Er vinen som den skal være? Eller mødte jeg den i en uharmonisk og lukket fase?

Juni 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.