3 stjernerHvidvin

Riesling Kabinett, Schloss Lieser, 2008, 8% (Mosel, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
119,00 hos Domaine Brandis

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget åben og frugtig vin med nogen sødme parret med fin friskhed.

Vinen har på trods af sin unge alder en bemærkelsesværdig høj grad af duft og smag af benzin. Det lyder umiddelbart ikke godt, men faktisk var det lige før at jeg (Preben, der anmelder vinen alene) kunne forstå at der findes fans af petroleums- og benzinsmagende Riesling, for det passede i og for sig fint ind i den klare riesling-frugt-helhed. Men det er fremdeles ikke min smag, så den umiskendeligt fine kvalitet er ikke nok til at rykke mig over de tre stjerner.

Februar 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.