Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerHvidvin

Riesling, halbtrocken, Qualitätswein, producent ikke angivet, 2018, 11,5% (Rheinhessen, Tyskland) L0793Aa

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
45,00 i Lidl

Ok og lidt svag duft. Lidt neutral men ok Riesling-smag, pæn smagsfylde. En del sødme, der bliver hængende i munden på en ikke så behagelig måde nok bl.a. grundet en for Riesling lidt svag syre.

Det lave syreniveaus kan så have den "fordel", at vinnydere, der normalt er skræmt af Rieslings høje syre, i højere grad vil kunne goutere vinen, så vinen appellerer bredere men ikke til det måske smale Riesling-aficiaonados-segment.

Vinen haler sig lige netop op på tre små stjerner.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto hvidvin.

September 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.