4 stjernerHvidvin

Riesling GG Goldloch, Diel, 2006, 13% (Nahe, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
224,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig Riesling med god blanding af frugtighed og mineralitet.

Smag af gule frugter, bl.a. ananas og melon, med et letbittert touch. Til tider står det kalkede, mineralske udtryk en anelse voldsomt i forhold til frugten, men med luft bliver vinen mere helstøbt. Luftning gør ligeledes, at et vandigt element, der ind imellem opleves som et "hul" i smagen, opsuges.

Vinen er på samme tid rank, frisk og let olieret.

Jeg kan ikke helt få øje på, at vinen, når prisen tages i betragtning, performer proportionalt i forhold til de billigere Diel vine.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Oktober 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.