2 stjernerRødvin

Rhône by Roger Sabon, Côtes du Rhône, 2009, 14% (Rhône, Frankrig) L 210 18

Kvalitet-pris: OK
79,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny) (ind imellem på tilbud til fx 2 fl. for 120,00)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Du godeste, her er da godt nok ny eg, så en fjerdedel kunne være nok (sådan smager det, vi ved ikke hvordan vinen er lagret).

Både i duft og smag dominerer ristet kaffe, mørk chokolade og lidt karamel. Det er for os umuligt at finde skyggen af Rhône- eller anden geografisk betinget karakter, ej heller nogen druekarakter.

I og for sig kan man opfatte vinen som lækker, hvis man er til markant fadpræg, og hvis man kan tolerere den voldsomme sødme, men vi savner i den grad både friskhed, typicitet og smage af andet end fad.

Meget anderledes end de tidligere årgange som vi har smagt af samme vin.

Vinen kaster en smule af sødmen over de følgende to dage, men fadhørmen forbliver intakt.

Februar 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.