Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Rhône by Roger Sabon, Côtes du Rhône, 2007, 14% (Rhône, Frankrig) L2801

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
79,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny) (ind imellem på tilbud til 2 for 120,00 ved køb af 2 fl.)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Helt åben, ganske sød og lidt saftevandsagtig vin.

Skøn Rhône-duft, ren og meget velsmagende, bær og lakrids, venlig med et ganske lille strejf garvesyre.

De tidligere årgange, som vi har smagt af denne vin (2005 og 2006), smagte vi første gang i en alder af henholdsvis 2 og 1 1/2 år, hvor nærværende 2007'er jo kun er et år gammel. Det er derfor sandsynligt, at det saftevandsagtige aftager og erstattes af større vinøsitet.
Men om alderen vil rette tilstrækkeligt op på den manglende friskhed og den markante hælden til den søde side, til at vinen rigtig vil falde i vores smag, må tiden vise.

September 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.