Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Rhône by Roger Sabon, Côtes du Rhône, 2006, 14% (Rhône, Frankrig) L2708

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
79,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny) (ind imellem på tilbud til 2 for 120,00 ved køb af 2 fl.)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Velsmagende, blid og bredt appellerende Côtes du Rhône.

Med daglig- og mellemklassevinene fra Roger Sabon er man næsten altid sikker på rigtig god kvalitet i en relativt blød genre, som gør vinene tilgængelige for et bredt publikum, samtidig med at de indeholder kvaliteter, som kan værdsættes af mere kræsne vinentusiaster. Således også med denne Côtes du Rhône.

Vinen dufter varmt, krydret, sydfransk. Også smagen er varm, med lille sødme, bær med lakrids-krydring, vaskeægte Rhône-smag.

Pænt attack parret med mild friskhed og den nævnte karakteristiske blidhed.

Vi regner vinen for en bedre dagligvin og synes at tilbudsprisen - som så ofte før med SuperBest's genganger-tilbud - er mere fair end normalprisen.

Marts 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.