Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Rhône by Roger Sabon, Côtes du Rhône, 2005, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
74,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny) (ind imellem på tilbud ved køb af 2 fl.)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Varm, fyldig og blød vin med bred appel.

Smag i retning af brombær og en smule lakrids. Meget vellavet og uhyre balanceret. Lækker når den har fået lidt luft.

Vi serverede vinen til en 75 års fødselsdag, hvor vi stod for vinene. Som ved andre selskaber, hvor deltagerne har stærkt varierende typer vinobservans, måtte vinen ikke have elementer, der kunne genere nogen, hvilket gør at risikoen for at den vil kede andre lurer. Samtidigt skulle vinen helst være en nydelse for den del af selskabet, der - som os - går en del op i vin. Disse krav opfylder vinen perfekt. Alle var glade og tilfredse.

August 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.