Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerSød vin

Rasteau, Vin Doux Naturel, Domaine Bressy-Masson, 16% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
118,00 hos Cappa Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende repræsentant for Rasteau Vin Doux.

Vinen er ganske lys, ikke ulig en rosévin (vinen skulle ifølge importøren også være vinificeret som en rosé), og den lettilgængelighed som farven antyder genfindes i smagen: Lækker, umiddelbar og velsmagende uden de store dikkedarer.

Sødmen kan forekomme i overkanten til at begynde med; faktisk klæder det vinen med lidt luft, hvorved den får lidt flere nuancer, bl.a. en meget elegant og mild letbitterhed i stil med orangeskal - uden at analogien skal overdrives.
Vin og alkohol er overordentlig godt afstemt.

Vinen holder sig glimrende flere dage i køleskab. Server den endelig afkølet.

Bemærk: vinen sælges på Cappa Vin's hjemmeside under navnet Rasteau Blanc Vin Doux Naturel.

Oktober 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.