4 stjerner3 stjerner Helle5 stjerner PrebenRødvin

Rasteau - Côtes du Rhône Villages, Domaine Les Grands Bois, Cuvée Marc, 2006, 14,5% (Rhône, Frankrig)

116,00 hos Vinimportøren
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Afhængigt af hvilken personlig smag man har, kan man notere sig Helles tre stjerner, der er afgivet uden begejstring eller min fem; jeg kan ikke forlange mere af en Villages.

Duft og smag af bær plus en del lakrids. Vinen er især til at begynde med pågående i munden - Helle opfatter det som skrapt på den dårlige måde, jeg opfatter det som livfuldt på den gode måde. Vinen har en ungdommelig struktur, og der dukker efterhånden en mærkbar portion tanniner frem. Det giver Helle indtryk af en vin, der er for ung, mens jeg er vild med det.

Vinen vinder med luftning klædeligt nogen sødme og fremstår meget harmonisk. Spørgsmålet er som nævnt nok blot om man har skægstubbe på smagsløgene eller ikke.

Maj 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.