4 stjernerRødvin

Rancia, Chianti Classico Riserva, Fèlsina Berardenga, 2010, 14% (Toscana, Italien) L.3093

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
3000 ml: 1750,00 hos Domaine Brandis

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fyldig og krydret Chianti Classico, der aktuelt er en smule lukket.

Duft med eucalyptus og senere en kakaokomponent. I munden er vinen ganske tannisk og tør, og den giver ikke så meget smag fra sig. Den bliver blødere og mere fremkommelig med luftning og især sammen med mad. Harmonisk struktur, der udover de solide tanniner også byder på god syre.

De sidste mundfulde var langt de bedste (og det var først dér Helle kom op på fire stjerner), og vinen vil givetvis kunne byde på mere efter yderligere nogen lagring, og den har ry for lang holdbarhed. Men den er for dyr til at vi kommer til at tjekke den igen.

Glas: Zalto universal.

August 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.