3 stjernerBoblende vin

Prosecco - Il Fresco, Spumante Brut, Villa Sandi, 11% (Veneto, Italien)

Kvalitet-pris: OK
55,00 hos Veneto (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Selv om det her d. 19. juni stadig ikke er blevet sommer i Danmark, nægter vi at vente længere: Vi har taget hul på sommeren med et glas god Prosecco.

Vinen har pæne bobler, er tør, lidt neutral og uden den antydning af den lette druesødme, der kan kendetegne selv Brut-Prosecco'er. God fylde og længde.

Et ganske let bittert touch sammen med denne tørhed gør, at vi synes, at vinen er mere velegnet som madledsager, fx en fiskeforret eller en sommerfrokost, end som aperitif (som vi har for vane at bruge Prosecco'er til). Den relative alkohol-lethed (11 %) giver i denne sammenhæng - og specielt i forbindelse med sol og varme - en fordel i forhold til de mere velkendte mousserende vine som Champagne, Crémant og Cava.

Juni 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.