Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
107,00 hos Wiuff Vinhandel (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Der er forskel på bobler i mousserende vin. De kan være groft storbrusende som i en hindbærbrus, og så fine, elegante bobler som i en god vin fremstillet efter Champagne-metoden. Boblerne i denne Prosecco hører til sidstnævnte kategori: meget fine, elegante og vedvarende.

Desværre er det for os det bedste der er at sige om vinen. Når der på flasken ikke står nogen angivelse af sødmegrad (Brut, Sec, Demi Sec), så forventer vi en Brut. Men vinen her har en sødme, som vi oplever som på grænsen til det kvalmende, henad Demi Sec plus.

Prosecco'er har tit en antydning af druesødme, som vi almindeligvis finder lækker og meget velplaceret fx i aperitif-sammenhæng. Men vi kan ikke rigtig finde ud af, hvad denne vin kan bruges til. den er for sød til både aperitif og mad, for tør til dessert-brug.

Marts 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.