Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Der er forskel på bobler i mousserende vin. De kan være groft storbrusende som i en hindbærbrus, og så fine, elegante bobler som i en god vin fremstillet efter Champagne-metoden. Boblerne i denne Prosecco hører til sidstnævnte kategori: meget fine, elegante og vedvarende.
Desværre er det for os det bedste der er at sige om vinen. Når der på flasken ikke står nogen angivelse af sødmegrad (Brut, Sec, Demi Sec), så forventer vi en Brut. Men vinen her har en sødme, som vi oplever som på grænsen til det kvalmende, henad Demi Sec plus.
Prosecco'er har tit en antydning af druesødme, som vi almindeligvis finder lækker og meget velplaceret fx i aperitif-sammenhæng. Men vi kan ikke rigtig finde ud af, hvad denne vin kan bruges til. den er for sød til både aperitif og mad, for tør til dessert-brug.