1 stjerneBoblende vin

Prosecco di Valdobbiadene, Ca'Rosa, 11,5% (Veneto, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
45,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi har markeret vinen som udgået, fordi vi ikke hvor gammel den aftapning, der april 04 er dukket op hos Netto, er. Vi har smagt vinen juni 03, og vurderede den da således:

Underligt skummende storbrus på overfladen, som en mellemting mellem en hindbærbrus og en pilsner, det virker nærmest syntetisk. Efter at det voldsomme skum har lagt sig, er vinen næsten helt stille: ingen bobler der er værd at nævne.

Smagen mangler udpræget friskhed. Dette kombineret med den halvdøde fornemmelse i munden er slet ikke spor sjovt.

Den ringeste Prosecco vi har smagt. Rigtig kedsommelig. Vi agter at benytte os at Nettos tilbud om at få pengene tilbage for en vare man ikke er tilfreds med.

Juni 2003
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.