Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerHvidvin

Pouilly-Vinzelles, Climat "Les Quarts", La Soufrandière, 2004, 13% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
209,00 hos GoodGrape (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Elegant og stilfuld vin, der endnu bør gemmes.

Vinen dufter af røget kød og gule frugter, smag i samme stil. Meget mineralsk af en Bourgogne at være. Bemærkelsesværdig slank. Stilfærdig og diskret i sit udtryk.

Vinen vinder i den grad ved luftning, bliver mere kødfuld og åben i smagen men aldrig fed.

Dette er en vin man skal "lytte til" for at forstå dens finhed; den udtrykker sig så diskret og rent. Når man til gengæld lytter, vinder den ind på ind, imponerer ved netop ikke at imponere.

Både det at vinen bliver så meget bedre ved luftning, og det at vi hos producenten har smagt, hvad alder kan gøre for deres vine, gør, at vi er overbeviste om, at vinen har sin bedste tid foran sig. Vi gemmer vores anden flaske i mindst to år.

Vinen er fremstillet efter biodynamiske principper.

Billeder:

Jean-Guillaume og Jean-Philippe Bret, La Soufrandière

Smagning hos La Soufradière

September 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.