5 stjernerSød vin

Portvin, Vintage, Quinta do Passadouro, 2016, 19,5% (Portugal)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
399,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Helt i top!

Vinen ulmer konstant og demonstrerer, at den udvikler sig fra glas til glas og fra dag til dag.

Meget ung og skøn råfrugt med tannin og skøn sødme. Ekstremt harmonisk. De første dage glider vinen let og modstandsfrit ned, strukturen gemmer sig, og vinen fremstår blød og meget harmonisk. Ved de sidste smagninger viser der sig stor dybde, og vinen er ekstremt flot. Og den skiftevis bløder op og bider. De sidste mundfulde byder på super frugt, passende sødme og fantastisk struktur.

Vinen forekommer at være en kæmpe.

Selv om jeg (Preben der anmelder vintage port alene) er meget glad for ung vintage, vil jeg klart vente nogle år med at gensmage vinen, så den i højere grad kan finde sig selv i et mere stabilt udtryk.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alane.

Glas: Zalto universal.

September 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.