4 stjernerSød vin

Portvin, Vintage Port, Quinta Vale D.Maria, 2005, 19,5% (Portugal)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
349,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Blid port, der hælder til den søde side.

En anelse duftsvag. Smag med bl.a. lakrids og lidt hostesaft. Tanninerne er blide, og strukturen virker ikke overvældende. Lækker og let at nyde.

Personligt henter jeg (Preben der anmelder vinen alene) ligeså stor drikkeglæde i en Maury til en tredjedel af prisen. Men da Vintage port almindeligvis er en vin, der skal vise sine kvaliteter efter mange år, vil denne sammenligning kun gælde, når vinen drikkes ung.

August 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.