4 stjernerSød vin

Portvin, Vintage, Gran Cruz, 2016, 20% (Portugal)

Kvalitet-pris: OK
169,00 i SuperBrugsen og Kvickly (fås ikke i alle forretninger)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende vintage, der bliver bedre nogle dage efter åbning. Første dag glider den modstandsfrit ned, og der er ingen nævneværdige tanniner at mærke. De dukker op til overfladen de efterfølgende dage, hvor vinen dog stadig fremstår som ganske venlig. Vinen ender med at være harmonisk. Tilpas sødme, en lille bitterhed, der nok stammer fra tanninerne, i eftersmagen.

Ikke en stor vin men regulær og "familievenlig". Og prisen er bemærkelseværdig lav i forhold til det almindelige prisniveau for vintage port.

Fire moderate stjerner, som først kommer i stand på tredjedagen efter åbning af flasken.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto universal.

Oktober 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.