4 stjernerSød vin

Portvin, Reserva Porto, Lote No 15, Quinta Vale D.Maria, 19,5% (Portugal) L7304-51

Kvalitet-pris: OK
149,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende portvin, der forandrede sig en del over en uges tid.

Den lagde ud med at være temmelig sød, poleret og lakridssmagende, og tanninerne fornemmedes af være indlejret i den fyldige krop.

Som dagene gik trådte tanninerne tydeligere frem, frugten blev lidt mindre sød, og den endte med at fremstå med ganske markerede tanniner til sidst.

Jeg (Preben der anmelder tanninorienterede portvine alene) endte med at synes bedst om vinen til sidst, hvor jeg til at begynde med fandt den for sød og glat. Så hvis jeg havde flere flasker, vil jeg lade dem ligge nogle år.

Glas: Zalto universal.

Juni 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.