Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerSød vin

Portvin, Late Bottled Vintage, Manoel D. Pocas Junior, 1999, aftappet 2004, 20% (Portugal)

Kvalitet-pris: OK
89,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lige efter åbning vælter det op af glasset med tjære, lakrids og medicinskab - sidstnævnte ikke så kønt. Men når vinen lige har fået lov til at lufte lidt, finder den sig selv i god harmoni, godt nok med nogle af de samme smagskomponenter, men på en måde så det kan forbindes med noget man kan drikke for fornøjelsens skyld.

Fin balance mellem sødme og friskhed. Det klæder vinen at stå et par dage under proppen og udvikle sig, og her kommer der også smage af blommer og chokolade - glimrende.

For os ikke til genkøb, idet vi har smagt bedre indenfor genren.

Bemærk: De flasker, der aktuelt forhandles, kan være af en senere aftapning end den vi har smagt. Den vi har smagt har nok stået på hylderne nogle år.

December 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.