4,5 stjerner4 stjerner Helle5 stjerner PrebenSød vin

Portvin, Colheita, Niepoort, 2004 (Portugal)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
430,00 hos Skjold Burne
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Superlækker tawny-port med figner, puddersukker og flot eftersmag af nødder. Velafstemt og ikke for voldsom sødme. Vinen har mere transparens, friskhed og slankhed end de fleste af typen.

Fem stjerner fra Preben, fire fra Helle.

Vinen er godt nok bedre end mange andre rigtig gode tawnies, men den er også væsentlig dyrere. Det er lyset af dette - og nok også hvad vi ville betale en anden gang - at vores vurdering af kvalitet-prisforhold skal ses.

Glas: Zalto universal.

September 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.