5 stjernerSød vin

Portvin, Colheita, Krohn, 2003, aftappet 2021, 20% (Portugal) LB21125

Kvalitet-pris: OK
325,00 hos Portvinskælderen / 325,00 hos Erik Sørensen Vin

Meget flot tawnyport med den helt rigtige nøddeagtige smag plus lidt ekstra end man almindeligvis finder fx i de fleste 10 års tawnyer. Tæt og med stor smagsfylde. Sødme og friskhed er fint afbalanceret.

Bemærk: De billeder af vinen, som kan ses på forhandlernes hjemmesider, kunne tyde på, at vinen måske findes i (mindst) to forskellige aftapninger. Den vin, vi har smagt, har en etiket som den der fx kan ses hos vildmedvin.

Glas: Zalto universal.

Januar 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.