Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerSød vin

Portvin, Colheita, Dow's, 2007, aftappet 2019, 20% (Portugal) L191497

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
249,00 (179,00 v. 6 fl.) på Vincooperativet / 249,00 i Irma

Ifølge "teorien" skulle tawny-port (Colheita og dem med aldersbetegnelse) være drikkeklare, når de kommer på markedet. Det er denne Colheita sådan set også, men første dag vi smagte den, manglede den den karakteristiske nøddeagtige smag, som er et af tawny's kendetegn. Da vi smagte vinen en uge senere, var alt som det skulle være. Og her var vinen virkelig velsmagende og med pæn friskhed. Så enten gemmer vi vores næste flaske, eller vi hælder et glas af nogen tid, før vinen skal drikkes, så den kan få et skud luft.

De fire stjerner skyldes smagningen en uge efter flaskeåbning.

Den er steget voldsomt i pris, men den er ind imellem på tilbud. Vi har givet 149 kr. for den på tilbud.

Glas: Zalto universal.

Oktober 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.