4,5 stjerner4 stjerner Helle5 stjerner PrebenSød vin

Portvin, 10 years old tawny, Niepoort, aftappet 2019, 19,5% (Portugal)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
300,00 hos Skjold Burne
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig 10 års, der smager som sådan en skal smage, d.v.s. med den karakteristiske nøddeagtige smag med et tilskud af tørrede frugter. Den har transparens og ikke mindst en forbilledlig friskhed.

Der er fire stjerner fra Helle, fem fra Preben, der ellers typisk og stabilt ligger på fire stjerner for en rigtig god tawny. Især friskheden er med til at løfte vinen i forhold til gennemsnittet.

Glas: Zalto universal.

Maj 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.