4,5 stjernerSød vin

Portvin, 10 years old Port, Quinta do Vallado, 19,5% (Portugal) L. 1012

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
125,00 hos Atomwine (restsalg)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

En af de bedste 10 års tawny vi længe har smagt, forførende lækker.

Duft med nødder og marcipan. stor smagsfylde med lys og et touch af elegance. Der er også lidt puddersukker i smagen med en lille nøddeskals bitterhed i eftersmagen.

Fin balance mellem sødme og lidt friskhed; sødmen forekom måske en anelse i overkanten dag 1, men et par uger efter åbning var det indtryk væk, og smagen var stadig flot med nødder og puddersukker. Fin længde med træ. Alkoholen står flot.

10 års tawny for fuld udblæsning. Fire stjerner fra Helle, fem fra Preben.

Februar 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.