4 stjernerSød vin

Portvin, 10 year old Tawny Porto, Manoel D. Pocas Junior, aftappet 2007, 20% (Portugal)

Kvalitet-pris: OK
179,95 i SuperBrugsen og Kvickly

En portvin, der virkelig demonstrerer hvad god tawny port handler om: farven er blevet lysere og mere sammensat, smagen har det karakteristiske nøddepræg, og det smages at vinen er fadlagret.

En rigtig lækker portvin, næsten slikagtig (uden at det bliver banalt af den grund).

Vinen hælder til den søde side uden at blive klistret, og smagen af træ er markant, især i eftersmagen hænger træet flot i munden.

Bemærk: Den aftapning af vinen, som aktuelt sælges, er givetvis nyere end den vi har smagt. Typen lægger dog op til et ensartet produkt, så vi gætter på, at forskellene fra aftapning til aftapning er relativt små.

Januar 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.