Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Poignée de Raisins, Côtes du Rhône, Domaine Gramenon, 2017, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
150,00 hos Pétillant

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ekstremt drikbar vin. Aparte og ikke attraktiv i næsen (sådan er mange naturvine). I munden får man naturlig vin/druesaft med en lille velintegret tannin og middel syre. God smagsfylde, og smagen er helt uden naturvinsmislyde. Mildt livfuld. Eneste kritikpunkt er, at den hælder en anelse til den søde, lidt ufriske side.

Fire rigtig pæne stjerner.

Jeg (Preben) smager og anmelder naturvine alene, da jeg endnu ikke har kunne præsentere Helle for en, hun ville drikke. I forbindelse med nærværende vin tænkte jeg, at her måtte der være en chance, men hun syntes den smagte forfærdeligt. Så der er åbenbart nogle naturtoner, jeg har vænnet mig til, men som byder Helles natur-utrænede gane stærkt imod.

Glas: Zalto universal.

December 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.