3 stjernerRødvin

Pòggiola Rosso, Toscana, Le Pòggiola, 2003, 13,5% (Toscana, Italien) L 2-06

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
65,00 hos Behlert Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske drikbar men ubestemmelig vin, der giver associationer til gammeldags portugisisk rødvin.

Ret duftsvag, en anelse støvet frugt.

Blød vin med blid tørhed og chokoladet sødme. Vinen har ikke megen smag, men er behagelig at drikke. Forekommer ind imellem lidt iltet på den gammeldags portugiske måde.

Vinen mangler udpræget friskhed, og vi er ikke i stand til at stedfæste den til hverken Toscana eller Italien. Så det er bestemt ikke typiciteten der medvirker til at få vinen op på tre stjerner, men den pæne grad af drikbarhed, som vinen har på sin egen lidt pudsige facon, får den lige netop op på tre stjerner.

Juni 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.