3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Poggio Rosso, Chianti Classico Riserva, San Felice, 2010, 14,5% (Toscana, Italien) L. 13245 11:48 3

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
299,00 i føtex / 299,00 / 299,00 i Bilka

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske mørk og fyldig Chianti, hvor alkoholprocenten i forhold tidligere her i landet solgte årgange er vokset med endnu 0,5 procentpoint.

Mørk og ganske alvorlig duft. Også smagen er mørk og fyldig med smage lige fra tobak til mørk chokolade.

Vinen har større krop og lidt mere sødme end alle tidligere smagte årgange, og tanninerne er det meste af tiden "pakket ind" i den store fylde, hvilket gør at vinen fremstår en del blødere end 2007 og 2008. Tanninerne kommer frem fra deres skjul nogle timer efter åbning af flasken. Vinen fremstår moden og balanceret.

Fire stjerner fra Preben, der finder vinen lækker, tre fra Helle, der ikke er så glad for de mere "herreagtige" smage og finder vinen for kraftig.

Glas: Zalto bordeaux.

November 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.