Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4,5 stjernerNyvurderingRødvin

Poggio Rosso, Chianti Classico Riserva, San Felice, 2007, 14% (Toscana, Italien) L 11032

Kvalitet-pris Plus 2: Meget favorable pris
149,00 i føtex / 149,00 i føtex food
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget mørk og potent vin med tanniner der mærkes.

Både duft og smag er i den næsten sorte afdeling i genren mørke bær og sorte oliven. Tør og stofrig.

De første tre kvarter efter åbning udtrykker tanninerne sig på et niveau, som de fleste nok vil opleve som smertefuldt. Men herefter finder vinens elementer sammen i stor harmoni, og vinen fremstår meget helstøbt men stadig med et højt tannin-niveau. Der kommer også mere smag og lidt rund bærsødme midt i den markante tørhed.

Vi anmeldte første gang vinen i marts 2012, hvor Helle gav tre stjerner, idet det meget tanniske udtryk generede hende. Hun giver nu fire stjerner på baggrund af oplevelsen efter så meget luftning, at vinen samler sig, og tanninerne er mere integrerede. Hun ønsker - ikke uforståeligt - at gemme de næste flasker noget før gensmagning. Preben fastholder sine fem stjerner og drikker den gerne nu i al sin pågåenhed.

Februar 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.