4 stjernerRødvin

Poggio Rosso, Chianti Classico Riserva, San Felice, 2006, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
149,00 i føtex

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig vin, som vi tror har sin bedste tid foran sig. Fremstillet af 80% Sangiovese og ca. 18% Colorino/Pugnitello.

De lækre dufte af vin og fadsødme blander sig endnu ikke helt.

Klassisk tør Sangiovese-smag med god friskhed. Karakteristisk tannin-rygrad. Stor harmoni. Tannin-bidet parres fornemt af en komplementær blødhed, ligesom balancen mellem tyngde og lethed er fornem.

Vi mener at kunne spore, at den iblanding af Pugnitello,, som er kommet til fra og med årgang 2004, og som vel udgør ca. 9%, desværre har filet lidt af Sangiovese-karakteren (Sangiovese udgjorde tidligere ca. 90% af blandingen). Men samtidig er vinen mere tilgængelig i et yngre stadie.

Vi tror på et godt lagringspotentiale.

Marts 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.