5 stjernerRødvin

Poggio delle Rose, Chianti Classico Riserva, Castell'in Villa, 2010, 14,5% (Toscana, Italien) L. C29714

Kvalitet-pris: OK
449,00 hos Copenhagen Wine / 450,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)
Etiket

Enkeltmarks Sangiovese spontangæret og lagret mere end 18 måneder i 500 liters fade.

Ultraharmonisk, balanceret og meget elegant vin af stor klasse.

Klassisk, stor Sangiovese i både duft og smag. Relativt mild i munden grundet helt fine, ædle og alt andet end anmasende tanniner. Heller ikke syren er så voldsom, som den kan være i vintypen, men den er på et helt passende niveau i forhold til vinens andre elementer. Der er en lille sødme på den gode og helt diskrete måde. Perfekt harmoni mellem vin og hvad der smager af store fade (selv om de er 500 liter).

Alt i alt en meget stilfuld og elegant vin, som befinder sig en klasse over størstedelen af de mange rigtig dejlige Chianti Classico Riserva'er, vi smager, hvilket berettiger dens pris.

Glas: Zalto bordeaux.

Oktober 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.