4 stjernerRødvin

Pièce de la Barrière, Anjou, Bruno Rochard, 2009, 12,5% (Loire, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
140,00 (120,00 v. 6 fl.) hos Gladvin.dk
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig og saftig vin med næsten læskende kvaliteter. Man bliver her mindet om, at vin laves af druer, hvis man skulle have glemt det.

Duften er spændende med anderledes frugt end man er vant til fra de kanter. Til at begynde med et lidt metalisk indslag.

I munden er vinen tørrere og lidt mindre givende end duften antyder, men der er stadig god smag, og frugten er helt ren. Livfuld og natursaftet mundfornemmelse, men der er tilstrækkeligt med tannin og vinøsitet i smagen til at vinen fremstår som vin og ikke som most. God kernebitterhed i eftersmagen og god syre.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene på baggrund af en formodning om, at der ville være naturvin i glasset. Men selv om vinen er fremstillet af økologiske druer, er den næppe at rubricere som naturvin. Det er svært at finde faktuelle oplysninger om vinen.

Glas: Zalto hvidvin.

Februar 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.