Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Pic Saint Loup, Domaine Christophe Peyrus, 2015, 12,5% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
185,00 hos MIVine

Vinen er fremstillet af 80% Syrah og 20% Grenache.

Naturlig duft uden mislyde med bær og bark.

I munden er vinen saftig som bærsaft med stilketanniner. For syrlig - nærmest sur - landligt primitiv og rå.

Forhandleren og jeg (Preben der anmelder vinen alene) er tilsyneladende gået lidt skævt af hinanden, hvad angår denne vin: han opfatter den som klassisk nordrhône-stil, og mener at den skal gemmes (fik jeg at vide efter at jeg havde drukket den). Jeg har ikke de store erfaringer med vine fra Nordrhône, så det tør jeg ikke sige noget klogt om. Min vurdering er derfor udelukkende udtryk for, hvordan jeg oplever vinen lige nu, og det er ikke så sjovt. På baggrund af det smagte har jeg ikke lyst til at gensmage vinen, heller ikke på et senere tidspunkt.

Glas: Zalto universal.

December 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.