4 stjernerRødvin

Phenomena, Brunello di Montalcino Riserva, Sesti, 2011, 14,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
795,00 hos Niche Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget lækker, transparent og (trods den høje alkoholprocent) elegant Brunello.

Flot og ret kompleks duft med en del fadpræg. Også i munden er der masser af fad, som umiddelbart efter åbning maskerer vinen, som finder sig selv i stor harmoni efter nogen timers luft. Blid og noget tilbagetrukket syre, silketanniner der er helt integrerede.

Med den pris er det nærliggende at håbe på, at de fem stjerner er hjemme, men det rækker vores begejstringsniveau ikke til.

Vi finder prisen vanvittig.

Glas: Zalto bordeaux.

August 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.