Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3,5 stjernerHvidvin

Petite Arvine, vigne Champorette, Valle d'Aosta, Les Crêtes, 2004, 13% (Valle d'Aosta, Italien)

120,00 hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Jeg giver fire stjerner for denne vin, Helle tre. Forskellen skyldes Helles sædvanlige modstand de bitterkomponenter (der ellers ikke er voldsomt fremtrædende i denne vin), som er karakteristiske for megen italiensk hvidvin. (Læs om emnet her.)

Vi er derudover enige om, at duften er herlig, blomstrende, frisk og lækker. Smagen er i samme retning (plus de nævnte bittersmage), sprød, blomsteragtig og ganske aromatisk.

Vinen er fremstillet af den schweiziske druesort Petite Arvine.

Juni 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.