Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Citat www.vinavisen.dk's nyheder for uge 36, 2003:


"Folk, der drikker sort kaffe, kan bedst lide tørre hvidvine og kraftige rødvine, mens de, der er til kaffe med sukker og fløde, holder mest af vine i den mere lette og søde ende af skalaen. Sidstnævnte, der for det meste er kvinder, er nemlig følsomme over for bitterstoffer. 
Dette viser undersøgelser, foretaget af WineVision, et amerikansk analyseinstitut, der kortlægger forholdet mellem forbrugernes ønsker og vinmarkedet i USA.
Bittersmagerne dækker hele 65% af befolkningen, og ifølge firmaet er dette et problem, når f.eks. mandlige vinkendere med usvigelig sikkerhed roser eller kritiserer bestemte vine.
Der bør i højere grad tages hensyn til forbrugernes meget forskelligartede smagsindtryk, mener WineVision."

- - -

Vores tilføjelse:

Og det er så præcis det vi gør her på Vinsiderne.dk ved netop at være "en af hver slags" om at vurdere vine!

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.