2,5 stjernerRødvin

petit Jo, La Roche Buissière, Vin de France, 13,7% (Rhône, Frankrig) LPJ116613

Kvalitet-pris: OK
98,00 hos lieu-dit

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Naturvin fremstillet af 75% Grenache og 25% Syrah i Vaucluse. Eneste brug af svovl er 10 mg/l ved tapning.

To stjerner fra Helle, der ikke bryder sig om vinen. Den tredje stjerne kommer i land fra Preben på baggrund af, hvordan vinen opfører sig efter adskillige timers luft; den er i lang tid ikke særlig sjov.

Vinen lægger ud med lukket og spøjs duft, og først til allersidst begynder den at dufte af vin.

Også smagen er i nogen tid uattraktiv, saftet og ekstremt tør med lidt tranebær. Lidt klædelig tannin. Med nogen luftning fornemmes antydninger af god men "indkapslet" frugt, og til sidst kan vinen i nogen grad nydes.

Vinen har godt af store glas for at trække al den ilt den kan komme i nærheden af.

August 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.