Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRosévin

petali, rose' biologico, Toscana, Cantalici, 2015, 13,5% (Toscana, Italien) L 01-16

Kvalitet-pris: OK
87,00 (82,00 v. 6 fl.) hos Carlo Merolli

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende rosé med relativt stor fylde. Økologisk.

Meget neutral duft, og også smagen er i det neutrale hjørne med en lille kinninbitterhed, der hænger fint i eftersmagen.

Vinen er ganske fyldig med ret stor krop. Vi kunne godt bruge lidt mere friskhed især i eftersmagen, der klinger ud med mere sødme end friskhed.

Vi anser vinen for at mere velegnet til madledsagelse end til tørstslukning på terrassen.

Et lille forbehold for vores anmeldelse: For at undgå "transportsyge" har vi normalt det princip at vente 14 dage med at smage vin, der lige er transporteret. Men solen fristede, så vinen blev drukket få dage efter hjemtransport. Vi tror ikke det betyder noget i dette tilfælde men nævner det for en ordens skyld.

Glas: Zalto universal.

Juni 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.