4 stjernerRødvin

Percarlo, Sangiovese di Toscana, San Giusto a Rentennano, 2015, 15% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
525,00 (479,00 v. 3 fl.) hos vildmedvin (kundeklubfordele)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Flot og maskulin vin. Stor, klassisk og let krydret duft. Især lige efter åbning af flasken fremstår vinen med enorm harmoni og ganske fyldig velsmag. Fremkommelige tanniner - hvilket ikke altid er tilfældet med Percarlo - og passende syre. Helt i top.

Med luftning strammer vinen op, bliver tørrere og mere tannisk. Og den er aktuelt gennemgående noget for tør. Det er bestemt tænkeligt, at vinen vil blive bedre med lagring.

Glas: Zalto bordeaux.

Februar 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.