4 stjernerRødvin

Pairolero, Barbera d'Alba, Sottimano, 2006, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
149,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske mørk, seriøs og dejlig Barbera. Lagret 15 måneder på barriques, heraf 15% nye.

Krydret frugtig duft med lidt mælk og karamel.

Solid frugt med krydrede kirsebær og især mørke, modne brombær, også en svag mælketone og fad-karamel. Masser af substans.

Vinen har både den lækre og enkle velsmag, som er karakteristisk for Barbera, og samtidigt hælder den til den alvorlige og mørke side med for druen ganske markant struktur.

Vinen forandrede sig hele tiden ganske meget undervejs: Den "ulmer" og er ved at finde sit udtryk. Så vi er overbeviste om, at den vil blive endnu bedre og mere helstøbt ved yderligere lidt lagring.

Marts 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.